Om os

STOR ERFARING
Hos Advokaterne Arup & Hvidt har vi mere end 80 års erfaring med at forvalte, drive og administrere fast ejendom. Vi varetager samtlige aspekter inden for fast ejendom og entreprise og vi har tilmed vundet priser i form af Renover-prisen for et af vores renoveringsprojekter.

VinderafRenoverprisen2013

VORES SALGSAFDELING sørger for, at du som kunde føler dig tryg ved, at vi varetager salget af din ejendom. Udover at reklamere for salget på denne side, vil der ligeledes bl.a. blive reklameret på boliga.dk og boligsiden.dk , således at flest mulige potentielle købere får information om salget. Vi søger at behandle alle interesserede købere med størst mulig omhu og respekt for pågældendes ønsker og behov. I samarbejde med købers rådgiver, bank og advokat, sørger vi i sidste ende for, at handlen kommer trygt i hus for både sælger og køber af den pågældende ejendom. Salgssystemet vi bruger, benytter flere af de større ejendomsmæglere sig ligeledes af. Vores teknologi er således på højde med landets førende ejendomsmæglerfirmaer.

VORES ADVOKATER (boligadvokater) sørger for, at du som klient hos os, i forbindelse med køb af en ejendom/lejlighed, får den rette juridiske vejledning og juridiske gennemgang af samtlige handlens dokumenter. Med et advokatforbehold i købsaftalen sikrer du dig, at vi kan hjælpe dig trygt igennem dit boligkøb og vurdere, om der er forhold eller vilkår, som bør afklares/undersøges nærmere/forhandles (inden for den i købsaftalen fastsatte frist – er det nødvendigt at fristen forlænges, skal vi nok bede om det). Endvidere sørger vi for at udarbejde og tinglyse skødet på ejendommen og udarbejde refusionsopgørelse og hvad handlen ellers kræver for, at du som køber når trygt i hus med dit boligkøb.

BYGGETEKNISK AFDELING
Vi har in house en byggeteknisk afdeling, som har stor erfaring med byggesager – store som små. Vi benytter os af vores byggetekniske afdeling på alle vores udlejningsejendomme og langt de fleste af de ejer- og andelsforeninger vi administrerer, benytter ligeledes en af vores faste, byggetekniske rådgivere i forbindelse med inspektionsydelser og ved entrepriser på ejendommen.

ADVOKATERNE ARUP & HVIDT
Vores advokatkontor er sammensat af flere selvstændige advokatfirmaer.

Denne hjemmeside varetages udelukkende af:
Advokat Torben Heding Andersen ApS
Cvr.nr. 21126144

logo
Nørre Voldgade 88
1358 København K
Tlf. 33 13 85 80
ahlaw@aruphvidt.dk

www.aruphvidt.dk