At bo til leje hos os:

Hos Advokaterne Arup & Hvidt forvalter, driver og administrerer vi en række udlejningsejendomme i Storkøbenhavn, hvori du kan blive skrevet op til en privat lejebolig.
Alle ”vores” ejendomme er velbeliggende. Der er forskel på standen af lejeboligerne; vi har både de top moderniserede og helt ny-renoverede lejeboliger samt de mere ”almindelige” lejeboliger. Lejens størrelse afhænger naturligvis af stand, beliggenhed og m2 m.m.
Ansøgning om lejelejlighed:
Hos Arup & Hvidt har vi ansvaret for en stor portefølje af lejelejligheder, lige fra 1-værelses i Valby til herskabslejligheder ved Søerne. Vi modtager mange henvendelser fra folk som spørger, hvordan man kommer i betragtning til en lejebolig. For at komme i betragtning til en af vores lejeboliger, bedes du sende en mail til ahlaw@aruphvidt.dk og fortælle os lidt om dig/jer samt hvilken bolig du søger; beliggenhed, m2, stand, forventning til lejen størrelse og eventuelle ønsker til særlige faciliteter (elevator, altan osv.).
Vi har desværre ikke mulighed for, at imødekomme alle ansøgninger, og vi betragter en ansøgning som forældet efter 3-6 måneder, afhængigt af den konkrete ansøgning og typen af lejemål der søges. Såfremt du stadig leder efter lejlighed opfordrer vi dig derfor til at genfremsende din ansøgning cirka hvert halve år.
Bemærk: Du hører først fra os, hvis vi har en ledig bolig, som matcher din ansøgning, og vi derfor tilbyder dig en lejlighed.
Lejekontrakten:
Som kommende eller fraflyttende boliglejer hos os er det vigtigt, at du kender en række love og regler, der handler om at bo til leje i en af ”vores” ejendomme, da vi repræsenterer den udlejer, der ejer ejendommen du skal bo/gerne vil bo i/bor i og som du derfor indgår lejekontrakten med.
Lejekontrakten vi benytter vi altid den nyeste standardblanket til lejekontrakter, der er autoriseret af Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter (nuværende Transport-, Bygnings- og Boligministerium 07.03.2017). Lejekontrakten er reguleret af Lejeloven og Boligreguleringsloven. Disse love beskytter dig, som lejer, hvilket betyder, at du aldrig bliver stillet ringere, end hvad disse love dikterer.
Du skal altid læse din lejekontrakt grundigt igennem, inden du underskriver den. Det er heriblandt vigtigt, at du noterer, hvilken stand du overtog lejeboligen i, og i hvilken stand den skal afleveres igen. Du er naturligvis altid velkommen til at spørge os (den person, der har udarbejdet din lejekontrakt), hvis du er i tvivl om lejekontraktens indhold. Alternativt skal du – for egen regning – kontakte en uvildig advokat, inden du underskriver lejekontrakten. Bemærk at det i størstedelen af vores lejemål ikke er tilladt at holde husdyr.